O nama - Stomatološka ordinacija DentaN
Ponedeljak - Petak: 14:00 - 20:00 +381 11 244 09 01, +381 63 23 11 27

O nama

Stomatološka ordinacija Stomatološka ordinacija Stomatološka ordinacija Stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija DentaN nudi vam svoje dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima, uz savremenu opremu, materijale proverenog kvaliteta i vrhunsku, bezbolnu stomatološku uslugu. U prijatnoj atmosferi, sa stručnim timom koji se trudi da vas oslobodi straha od zubara. Sve to sa optimalnim odnosom kvaliteta i cene usluge.

Pre svake stomatološke intervencije, razgovaramo sa vama kako bismo uzeli u obzir vaše želje. Detaljno vam objašnjavamo koje terapeutske mogućnosti imate na raspolaganju, kao i njihovu cenu, a zatim vama prepuštamo izbor.

Uvek smo tu za stručne konsultacije. Edukujemo vas i članove vaše porodice o važnosti oralne higijene i prevenciji zubnih bolesti, kako bi se smanjila potreba za stomatološkim uslugama i što duže održali zubi zdravima. Zdravi zubi nisu samo estetski lepi, već veoma važni za celokupno vaše zdravlje.

Naš cilj je da iz naše ordinacije izađete zadovoljni i da vam vratimo osmeh na lice.

NAŠ TIM

Dr Miloje Stefanović

spec. stom. protetike

Rođen 1965. Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 1991. Specijalističke studije iz stomatološke protetike završio 1996. Stomatološku ordinaciju otvorio 1993. godine.

Prof. Dr Branko Mihailović

spec. oralne hirurgije

Rođen 1960., redovan profesor na stomatološkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici na katedri za oralnu hirurgiju. Stalni saradnik naše ordinacije i član našeg stručnog tima.

Snežana Đorđević

zubni tehničar

Vlasnica zubotehničke laboratorije Dental Skylab. Dugogodišnji saradnik naše ordinacije i veliki borac za lep osmeh pacijenata.

Ivana Vranić

stomatološka sestra

NAŠA ORDINACIJA

Stomatološka ordinacija DentaN, nalazi se na Vračaru, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save na adresi Mutapova 43. Koristi se najsavremenija oprema, kao i materijali proverenog kvaliteta.

ŠTA KAŽU NAŠI KLIJENTI

Prezadovoljna sam uslugama cele ordinacije kao i stručnošću i profesionalnošću dr Stefanovića.

Danica Urošević

U ordinaciji DentaN uvek mi izađu u susret sa terminom i uvek mi kvalitetno srede zube, bez bola, kao i bez čekanja, zato što se vreme pacijenata poštuje. Imam potpuno poverenje i nemam strah kada odlazim u ordinaciju jer ceo tim na čelu sa dr Stefanovićem uliva poverenje i umiruje. Najbolji stručnjaci iz svih oblasti stomatologije i bolesti usta na čelu sa dr Stefanović decenijama rešavaju sve stomatološke probleme —meni, mojoj deci i mojim roditeljima.

dr Stefanović je veliki majstor svog zanata i često mi kaže: "Da svi imaju zube kao Vi, ja ne bih imao posla."

Zorana Gajić

Živim u Švajcarskoj gde su stomatološke usluge izuzetno skupe i zahtevaju puno vremena. Pre deset godina usled ozbiljnih zdravstvenih problema morala sam da uradim kompletno nove zube. Preko rođaka iz Beograda sam saznala tu uslugu mogu da dobijem u ordinaciji DentaN kod dr Stefanovića u Beogradu, po povoljnijoj ceni, i u neuporedivo kraćem roku. U leto 2006. godine dr Stefanović mi je za samo 3 nedelje uradio kompletnu donju i gornju vilicu. Od tada je prošlo 10 godina, a ja nikakvih problema sa zubima nisam imala i vrlo sam zadovoljna kvalitetom usluge kao i naravno zdravljem svojih zuba. Najtoplije preporučujem dr Stefanovića svojim rođacima i prijateljima iz Švajcarske ukoliko se odluče da stomatološke usluge imaju u Srbiji.

Anneli Menger

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED

Prvi pregled u ordinaciji DentaN je besplatan. Dođite da se upoznamo i otkrijemo potencijalne probleme na vreme. Slobodno zakažite, bez obaveza. ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED